خدمات طراحی سایت سپیدار نت

می‌توان گفت طراحی وب‌سایت در جهت ارتقاء و به نمایش گذاشتن کسب و کار در دنیای مجازی، یک تحول بزرگ است. طراحی یا راه‌اندازی سایت شامل؛ طراحی ظاهری صفحات لندینگ، بلاگ‌ها دیزاین صفحات محصول، چیدمان منو‌ها، طراحی UI و UX ... می‌باشد، که توسط طراح وبسایت حرفه‌ای و متخصص انجام می‌شود. رعایت نکاتی مانند: کدنویسی استاندارد، سئو، ریسپانسیو، فشرده سازی کد‌ها، بهینه‌سازی سرعت و ... در هنگام ساخت وب‌سایت بسیار مهم بوده که باید توسط طراح انجام شود.
در واقع سایت به محلی برای درج محتوای کسب و کار خود در محیط اینترنت گفته می‌شود. و شامل 3 عنصر اصلی  دامنه، هاست و کد می‌باشد. شما می‌توانید با استفاده از این امکان کسب و کار خود را به صورت اینترنتی یا آنلاین گسترش دهید.

یک تعریف کلی از سایت را می‌توان به این صورت بیان کرد: یک وبسایت مجموعه‌ای از صفحات به هم پیوسته است که از طریق یک آدرس یا url قابل دسترسی هستند و محتوا این صفحات می‌تواند شامل متن، عکس، فایل، ویدئو ... باشد. به همین راحتی شما می‌توانید هر آنچه را که در محیط انجام می دهید آن را در فضای مجازی به روش های متفاوت به تصویر بکشید. کار سایت مانند یک مغازه بوده در کنار خیابان بوده و امکان قرار دادن محتوای شما را در خود می‌دهد.

_

قیمت سئو سایت

_
 
پکیج پایه

شروع از 5 میلیون تومان

پکیج اقتصادی

شروع از 15 میلیون تومان

پکیج حرفه‌ای

شروع از 25 میلیون تومان

پنل ادمین فارسی پنل ادمین فارسی پنل ادمین فارسی
طراحی صفحه هوم پیج(اصلی) طراحی صفحه هوم پیج(اصلی) طراحی صفحه هوم پیج(اصلی)
طراحی صفحه تماس با ما طراحی صفحه تماس با ما طراحی صفحه تماس با ما
طراحی صفحه درباره ما طراحی صفحه درباره ما طراحی صفحه درباره ما
قالب ریسپانسیو در دسکتاپ و موبایل قالب ریسپانسیو در دسکتاپ و موبایل قالب ریسپانسیو در دسکتاپ و موبایل
لوگو معمولی لوگو معمولی لوگو حرفه ای
- مدیریت دسته بندی مدیریت دسته بندی
- مدیریت مقالات مدیریت مقالات
- مدیریت برگه ها مدیریت برگه ها
- - اسلایدر پیشرفته
- - متن معرفی کسب و کار در صفحه اصلی سایت
- - گالری عکس
- - راه اندازی امکان ایجاد نمونه کار
- - راه اندازی نمایش آدرس روی نقشه
- - قرار دادن لینک شبکه اجتماعی
- - امنیت سایت
_

هدف از طراحی وبسایت چیست؟

_

پاسخ به این سوال بسیار طولانی و تقریبا تمام نشدنی است. تعداد مزیت‌های داشتن یک وبسایت تا حدی زیاد است که نمی‌دانیم کدام یک از آن‌ها را برای شما شرح دهیم. اما به صورت کلی می‌توان گفت که امروزه با پیشرفت تکنولوژی و سرعت انتشار اطلاعات دیگر وجود یک سایت و جایگاه مجازی برای هر کسب و کاری یکی از ضروریات است. استفاده از اینترنت در گوشی‌های همراه و انواع سیستم‌های دیجیتال به نحوه‌ای است که اگر شما در این فضا نباشید برای مردم به این معناست که اصلا وجود خارجی ندارید.
کمی فکر کنید تقریبا همه کسب و کارهای قدرتمند حداقل یک جایگاه در فضای مجازی دارند و از این طریق می‌توانند مخاطبین بیشتری را به سمت خود جذب کنند، شاید اگر این فضا نبود جذب این تعداد از مخاطب چندین دهه طول می‌کشید اما با استفاده از یک سایت مناسب و حرفه‌ای شما می‌توانید در مدت زمان کوتاهی طبق یک استراتژی مناسب خودرا به بسیاری از افراد معرفی کنید.

به بیان دیگر هدف از طراحی سایت را می‌توان به شرح زیر بیان کرد:

- تسریع در برند سازی

- بازاریابی اینترنتی و جذب مخاطب

- تسهیل در ارتباط با مشتریان و پیشتیبانی از خدمات مجازی

- سهولت در گردش اطلاعات

- استفاده از روش‌های فروش‌های اینترنتی

- گرفتن سفارش جدید 

- در دسترس بودن نسب به روش‌های دیگر

- انتشار کسب و کار در سطح کشور سراسری یا در سطح جهانی

- دسترسی راحت و سریع به اطاعات از سمت مخاطب

- قرار دادم اطلاعات کاری در یک محیط مجازی و دسترسی در هر زمان

- عدم نیاز به قرار های حضوری و تردد

- وضوع در اطلاعات هر کسب و کار و تجارب آن‌ها

- انتشار راحت و سریع تر اطلاعات نسبت به روش‌های دستی

- دسترسی به اطاعات به راحتی با یک دستگاه هوشمند مانند تلفن همراه در هر جایی که باشید می‌توانید اطلاعات مورد نیاز را دریافت نمایید.

فازهای طراحی سایت در سیپدارنت

مرحله‌های انجام پروژه راه‌اندازی و ساخت وبسایت در تیم حرفه‌ای سپیدار نت

1

دریافت اطلاعات از کاربر

امکانات مورد نظر یادداشت می‌شود.
2

یک طرح پیشفرض

ظاهر اولیه سایت ارائه می‌شود.
3

تایید کارفرما

موکاپ توسط شما باید تایید شود.
4

شروع طراحی وبسایت

کار وارد فاز اجرایی می‌شود.
_

چگونه طراحی سایت کنیم؟

_

حال که با مزیت سایت آشنا شده‌اید شاید دلتان بخواهد شما هم صاحب سایت شوید برای این کار روش‌های متفاوتی است اگر بخواهید خودتان این کار را انجام دهید نیاز به زمان برای یادگیری آن دارید، و این زمان ماهها طول می‌کشد تا بتوانید با آزمون خطا‌ها و با روش‌های آن اشنا شوید. معمولا این روش مناسب افرادی است که می‌خواهند در آینده طراح شوند و این کار را به عنوان شغل اصلی خود در نظر گرفته‌اند. اما راه دیگری هم هست شما می‌توانید طراحی به یک شرکت کاردان و حرفه‌ای بسپارید و خودتان نیز فقط امکاناتی را که می‌خواهید سفارش دهید ابتدا امکانات شرکت و شرایط آن را با شرایط و امکان خود تطبیق دهید و در صورت تایید همان شرکت را انتخاب کنید. به‌نظر شما این روش بهتر نیست؟

معمولا شرکت‌های طراح سایت خود نیز دارای نیروهای تفکیک شده برای هر بخش از سایت دارند به عنوان مثال یک نیرو فقط کار گرافیک سایت را انجام می‌دهد و نیروی دیگر بخشی از کد نویسی را انجام می‌دهد به این ترتیب هر کدام از آن ها تخصص در یک رشته از کار را داشته و نتیجه نهایی حرفه‌ای‌تر خواهد شد.

_

انتخاب زبان مناسب جهت طراحی وبسایت

_

بیایم کمی تخصصی‌تر وارد این بحث شویم می‌توان گفت سایت یک دنیایی از دانش و یادگیری است که هر کدام از بخش‌های آن به صورت تخصصی و جزئی‌تر نیز نیاز به تخصص خاص خود را دارند. می‌خواهیم شما را به زبان‌های برنامه‌نویسی تحت وب که برای توسعه وب سایت استفاده می‌شوند، آشنا کنیم در واقع می‌توان گفت تنوع در این زبان‌ها به قدری است که هر فردی به صورت تخصصی فقط بر روی یکی از این زبان‌ها تحت وب کار می‌کند. این زبان‌ها شامل موارد زیر هستند:

- طراحی سایت با زبان پی اچ پی یا php

- طراحی سایت با زبان پایتون یا python

- طراحی سایت با زبان گو یا go

- طراحی سایت با زبان سی شارپ یا c#

- طراحی سایت با زبان جاوا یا java

- طراحی سایت با زبان ای اس پی یا asp

اما با استفاده از فریم وردک‌ها می‌توانیم کار برنامه نویسی را سریع‌تر انجام دهیم. در واقع فریم ورک‌ها مجموعه از چهارچوب ها و ساختارها هستند که توسط بهترین برنامه نویسان نوشته شده‌اند اهدف از انجام این کار استفاده از ابزارهایی است که در هر سایتی به صورت مشترک از آن استفاده می‌شود به عنوان مثال همه سایت‌های دارای پایگاه داده، داشبورد ... هستند، حال کد این بخش‌ها از قبل نوشته شده‌اند و در قسمت‌های مختلف کاربرد دارند. انواع فریم ورک‌ها به شرح زیر هستند:

- لاراول Laravel

- سیمفونی Symphony

- جانگو Django

- انگولار Angular

اما با توجه به این تعداد از زبان کدام یک برای طراحی مناسب هستند؟ شاید بخواهید با این پرسش فقط به یک نام زبان برسید و انتظار دارید مزیت‌های یکی از این زبان‌ها را دلیلی بر دیگر زبان‌ها معرفی کنیم. اما در واقع اینطور نیست چرا که هر کدام از این زبان‌ها مزیت های خاص خود را دارند و این بسته به نوع پروژه و امکاناتی است که شما از سایت خود می‌خواهید. در واقع کمی در عمق مساله که وارد شویم متوجه می‌شویم نوع زبان انتخابی آنقدر‌ها هم مهم نیست اما مهم‌ترین گزینه پیاده‌سازی زبان به روش اصولی و استاندارد است. اجازه دهید نوع زبان را خود طراح سایت مشخص کند و شما فقط امکاناتی را که می‌خواهید به آن‌ها بگویید.

طراحی سایت استان‌ها

طراحی سایت در استان‌های سراسر کشور با سپیدارنت، جهت دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

طراحی سایت مشاغل

طراحی سایت مشاغل مختلف(به صورت ساده و حرفه‌ای) در سپیدارنت، جهت دریافت اطلاعات بیشتر و یا ثبت سفارش با ما تماس بگیرید.

_

آیا می توان بدون کد نویسی سایت طراحی کرد؟

_

یکی از سوالاتی شاید فردی از خود بپرسید همین است که آیا می‌تواند بدون کد نویسی سایتی را طراحی کرد؟ در واقع این کار شدنی است وجود صفحه سازهای قدرتمند در وردپرس این امکان را ایجاد می‌کند که شخص بدون کد نویسی بتواند یک سایت را ایجاد کند. مثلا صفحه ساز المنتور، کامپوزر یا بیور بیلدر امکاناتی را در اختیارما قرار می‌دهند تا ابزار‌های دلخواه خود را با کشیدن و رها کردن یا به سادگی اجرا نماییم. یا حتی در صورت نیاز مواردی که را که می‌خواهیم به آسانی آن را دانلود و در کوتاه‌ترین زمان از آن بهره‌مند شویم. راحتی کار و تسریع در پیاده‌سازی سبب شده است که شوق افراد در جهت استفاده از قالب‌های آماده بیشتر شود.

اما نکته مهم این است که آیا با این روش آن سایت می‌تواند تمامی امکانات و چیزهایی که می‌خواهید را برآورد سازد؟ می‌توان گفت خیر، چرا که در بسیار از موارد موضوع به این سادگی‌ها هم نیست که شما بخواهید فقط با اجرای چند حرکت آن چیزی را که می‌خواهید پیاده‌سازی نمایید. گاهی نیاز به این است که جهت ویرایش یک سری از قسمت‌های وبسایت کمی هم از کد نویسی بدانید و از همه مهم‌تر موضوع سئو بوده که حتما در راه‌اندازی درست و اصولی وب سایت باید آن را قید کنید و استانداردهای لازم را رعایت نمایید.

_

طراحی سایت با وردپرس

_

می‌توان گفت یکی از پرطرفدارترین سیستم‌های مدیریت محتوا(CMS)، وردپرس است که به واسطه انعطاف پذیری، امکان طراحی زیبا، افزونه‌های بسیار و ... شرایط مناسبی را جهت طراحی استاندارد صفحات سایت ایجاد کرده است. طراحی سایت وردپرس در واقع یک پوئن مثبت می‌باشد چرا که ساخت سایت در این مدل راحت‌تر، سریع‌تر، حرفه‌ای و ... خواهد بود.

_

طراحی سایت با جوملا

_

نوع دیگری از سیستم مدیریت محتوا(CMS) به اسم، جوملا(joomla) وجود دارد، که گرچه به اندازه وردپرس انعطاف‌پذیر و محبوب نیست، اما می‌توان گفت بسیاری از وبسایت‌ها در گذشته به این سیستم مدیریت محتوا ساخته شده‌اند و هنوز هم بسیاری از افراد طراحی وب سایت با جوملا را می‌پسندند.
گرچه افزونه‌های بسیاری از جوملا در سطح اینترنت وجود ندارد اما این نوع سیستم مدیریت محتوا از قابلیت‌هایی مانند: امکان کد نویسی، بهینه‌سازی کد، سرعت و ... برخوردار است.

_

منظور از قالب سایت چیست؟

_

شاید بارها نام قالب را در طراحی وبسایت ها شنیده اید. در واقع منظور از قالب همان template یا theme یا ظاهر سایت است قالب مانند یک ویترین بوده که مواردی مانند رنگ آمیزی سایت، تعداد ستون‌ها، فونت نوشته‌ها، اندازه‌ها .... که مربوط به جنبه ظاهری هستند در آن تحت کنترل هستند.

با توجه به این که تعداد قالب‌های وردپرس از پیش نوشته شده بسیار زیاد است. شما باید با توجه به زمینه کاری قالب مورد نیاز خود را انتخاب کنید، و بتوانید آن را با توجه به نیاز خود ویرایش کنید.

رایج‌ترین پرسش‌های طراحی سایت

در اینجا پرتکرارترین سوالاتی که درمورد طراحی وب سایت سپیدارنت پرسیده شده، قرار داده شده است.

چطور به سپیدارنت برای طراحی وبسایت اعتماد کنیم؟

ما در سپیدارنت دارای یک تیم 7 نفره از افراد متخصص و مجرب در حوزه طراحی سایت و سئو هستیم تا بهترین خدمات را طبق استاندارد روز ارائه دهیم.

برای طراحی سایت به چه چیزهایی نیاز است؟

شما می‌توانید تمام امکانات مورد نظر را برای سایت خود درخواست دهید یا این که تیم سپیدارنت با توجه به کسب و کارتان برای شما یک سری امکانات را پیشنهاد می‌دهند و در صورت تایید روند پروژه، هزینه پروژه و مدت زمان انجام پروژه توسط نیروی متخصص تعیین شده و اعلام می‌گردد سپس طراحی سایت شما وارد مرحله اجرا خواهد شد.

هزینه طراحی سایت براساس چه معیاری محاسبه می‌شود؟

تعرفه طراحی سایت براساس امکاناتی است که شما می‌خواهید، منطقی است هرچقدر امکانات مورد نیاز شما بیشتر باشد هزینه طراحی وبسایت افزایش می‌یابد. برای تعیین دقیق هزینه با ما تماس بگیرید.

برای ثبت درخواست طراحی سایت چه کنیم؟

برای ثبت سفارش طراحی سایت از تیم سپیدارنت می‌توانید از طریق پر کردن فرم انتهای صفحه با ما در ارتباط باشید یا این که با شماره‌های انتهای این صفحه تماس بگیرید.

_

چطور یک سایت معتبر طراحی کنیم؟

_

در کنار مواردی که گفته شد یکی دیگر از گزینه‌های مهم داشتن اعتباراست. شما اگر خدمات منحصر به فردی را ارائه دهید اما اعتباری نداشته باشید هیچ فایده‌ای نخواهد داشت. به کاربر خود اهمیت دهید و موارد زیر را تا جای امکان رعایت کنید:

- به ظاهر سایت خود اهمیت دهید.

- سعی کنید مطالب سایت خود را هر چند وقت یکبار به روز رسانی کنید.

- به کاربر خود بهاء دهید و از نظرات و پیشنهادات آن‌ها استقبال کنید.

- امکانات خود را به راحتی در اختیار کاربر قرار دهید، و از لینک سازی درست استفاده کنید تا کاربر بتوانید در کمتر از 3 به صفحه هدف مورد نظر برسد.

- از محتوای کپی شده استفاده نکنید.

- از جملات و کلماتی که فقط در جهت سئو سایت بوده و سبب رنجش کاربر می‌شود استفاده نکنید.

- توجه نمایید هدف گوگل نیز رضایت کاربر است پس ابتدا قبل از هر چیزی سایت خود را کاربر پسند کنید.

- به موارد UI یا User Interface Design به معنای طراحی رابط کاربری و UX یا User Experience Design به معنای طراحی تجربه کاربری دقت کنید.